Skip to content Skip to footer
MEDITERRANEAN CORPUS

Κέντρο Αισθητικής Περιστέρι

Θεραπείες Προσώπου

Το πρόσωπό μας είναι ο καθρέφτης της συνολικής μας υγείας, όμως εκτίθεται καθημερινά σε βλαπτικούς εξωτερικούς παράγοντες. Παράλληλα το στρες και η κακή διατροφή είναι ορισμένα μόνο από τα αίτια της κακής υγείας του δέρματος. Στο ινστιτούτο Medi Corpus με καλλυντικές θεραπείες βασισμένες σε φυσικά συστατικά ενσωματωμένα σε προϊόντα υψηλής βιοτεχνολογίας και σε συνδυασμό με τεχνολογία τελευταίας γενιάς, παρέχουμε αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε είδους διαταραχής του δέρματος.

Mediterranean Corpus | Κέντρο Αισθητικής Περιστέρι
-30% ΕΚΠΤΩΣΗ

Καθαρισμός Προσώπου 120'

Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου αποτελεί την βάση κάθε θεραπείας και πρωτοκόλλου φροντίδας του δέρματος. Είναι απαραίτητος πριν από οποιαδήποτε άλλη θεραπεία για την απομάκρυνση σμήγματος και νεκρών κυττάρων και για την απόβλητη των μικροβίων που μπορεί να προκαλέσουν ακμή. Κάθε τύπος δέρματος απαιτεί βαθύ καθαρισμό, με τη συχνότητα να εξαρτάται από τις ανάγκες του ατόμου και τον τύπο του δέρματος. Το αποτέλεσμα είναι ένα υγιές, καθαρό και λαμπερό δέρμα, έτοιμο για τη χρήση προϊόντων περιποίησης στο σπίτι και για την επίτευξη των βέλτιστων αποτελεσμάτων. 

ΑΠΟ 79€ ΜΕ ΜΟΝΟ 55€

-30% ΕΚΠΤΩΣΗ

Hydro Facial 60’

Η θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης περιλαμβάνει την εφαρμογή μιας ήπιας απολεπιστικής μάσκας πλούσιας σε αντιοξειδωτικά στοιχεία, η οποία αποτελεί μια απολαυστική εμπειρία περιποίησης για το πρόσωπο. Αυτή η flash θεραπεία προσώπου δίνει έμφαση στην ενυδάτωση του δέρματος και παρέχει άμεση λάμψη, αφήνοντας την επιδερμίδα αναζωογονημένη από υγεία. Τα αντιοξειδωτικά στοιχεία βοηθούν στην προστασία του δέρματος από την πρόωρη γήρανση και ενισχύουν την υγεία του, ενώ η ενυδάτωση βοηθά στην αποκατάσταση της επιδερμίδας και στη διατήρηση της λάμψης της. Αυτή η θεραπεία αναδεικνύει την φυσική ομορφιά του προσώπου σας με έναν αποτελεσματικό και αναζωογονητικό τρόπο. 

ΑΠΟ 50€ ΜΕ ΜΟΝΟ 35€

Mediterranean Corpus | Κέντρο Αισθητικής Περιστέρι
Mediterranean Corpus | Κέντρο Αισθητικής Περιστέρι
-30% ΕΚΠΤΩΣΗ

Οξυγονοθεραπεία 60'

Η οσμωτική θεραπεία προσφέρει μια εντυπωσιακή σειρά καλλυντικών που υπόσχονται να χαρίσουν μια απίστευτη λάμψη στο δέρμα σας με μόλις μία συνεδρία. Είναι ιδανική για τις νύφες που επιθυμούν να εντυπωσιάσουν την ημέρα του γάμου τους, προετοιμάζοντας την επιδερμίδα τους για μια αξέχαστη εμφάνιση. Αυτή η θεραπεία δεν βελτιώνει απλά την επιδερμίδα, αλλά την μεταμορφώνει, δίνοντας της μια υγιή λάμψη που διαρκεί.

ΑΠΟ 50€ ΜΕ ΜΟΝΟ 35€

-30% ΕΚΠΤΩΣΗ

Diamond MicroDermabrasion 60'

Η συσκευή Diamond MicroDermabrasion (μικροδερμοαπόξεση με διαμάντι) απολεπίζει και ανανεώνει την επιφάνεια του δέρματος μέσω της μηχανικής τριβής. Διαθέτει μια ράβδο με μύτη χαραγμένη με διαμάντι και μέσω συνεχόμενου καθαρισμού scrubbing και αναρρόφησης vacuuming της επιφάνειας το δέρματος, αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας. Ταυτόχρονα, διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και αυξάνει την αιματική κυκλοφορία. Συνδυάζοντας σωστές μεθόδους περιποίησης του δέρματος η συσκευή μπορεί να κάνει το δέρμα απαλό και φρέσκο κάνοντας σας να φαίνεστε πιο όμορφη και λαμπερή.

ΑΠΟ 50€ ΜΕ ΜΟΝΟ 35€

Mediterranean Corpus | Κέντρο Αισθητικής Περιστέρι
Mediterranean Corpus | Κέντρο Αισθητικής Περιστέρι
-30% ΕΚΠΤΩΣΗ

Αντιγήρανση & Ανάπλαση Δερματος με Οξέα Φρούτων (AHA-BHA) 60'

Ισχυρή θεραπεία αντιγήρανσης σε στάδια με έμφαση στην αντιμετώπιση ρυτίδων. Πρωτόκολλο θεραπείας με οξέα φρούτων για την εξάλειψη ρυτίδων. Κάθε στάδιο περιλαμβάνει διαφορετικό σκεύασμα με ποικιλία στα χρησιμοποιούμενα οξέα καθώς και στην συγκέντρωσή τους. Οξέα φρούτων επίσης για ρύθμιση λιπαρότητας και έντονη ανάπλαση μέσω ήπιας απολέπισης για καταπολέμηση ακμής και ουλών. Συνδυάζεται εξαιρετικά με φυτικό peeling για αποθεραπεία και οριστική απομάκρυνση ουλών!

ΑΠΟ 69€ ΜΕ ΜΟΝΟ 48€

-35% ΕΚΠΤΩΣΗ

Αντιγήρανση & Λεύκανση με καθαρό Ασκορβικό Οξύ (Vitamin C) 60'

Ισχυρή Flash θεραπεία αντιγήρανσης με έμφαση στην αντιμετώπιση Υπερμελαγχρώσεων (Πανάδες). Θεραπεία με φυσική Βιταμίνη C και με έμφαση στην αντιμετώπιση της φωτογήρανσης (Δυσχρωμίες, Υπερμελάγχρωση, Πανάδες). Χορήγηση μικρομοριακης και διαπερατής για το δέρμα βιταμίνη c (συνίσταται συνδυασμός λέιζερ) αποτελέσματα εμφανή σε 3 μονό συνεδρίες.

ΑΠΟ 79€ ΜΕ ΜΟΝΟ 45€

Mediterranean Corpus | Κέντρο Αισθητικής Περιστέρι
Mediterranean Corpus | Κέντρο Αισθητικής Περιστέρι
-30% ΕΚΠΤΩΣΗ

Αντιγήρανση & Σύσφιξη με Φυτοοιστρογόνα 60'

Η ισχυρή θεραπεία αντιγήρανσης προσφέρει έναν προηγμένο τρόπο αντιμετώπισης της χαλάρωσης, η οποία συνήθως οφείλεται στην ορμονική γήρανση. Αυτή η θεραπεία βασίζεται σε φυτοοιστρογόνα, τα οποία δρουν στο δέρμα για να προάγουν τη σύσφιξη και την ενυδάτωση. Τα φυτοοιστρογόνα αναζωογονούν το δέρμα και βοηθούν στην ανακατασκευή του κολλαγόνου, μειώνοντας την εμφάνιση των ρυτίδων και την χαλάρωση. Αυτή η προηγμένη θεραπεία αντιγήρανσης στοχεύει στη διατήρηση της νεανικής εμφάνισης του δέρματος, προσφέροντας έναν εξειδικευμένο και αποτελεσματικό τρόπο αντιμετώπισης των ενδείξεων της γήρανσης που προκαλούν ανησυχία.

ΑΠΟ 80€ ΜΕ ΜΟΝΟ 56€

-30% ΕΚΠΤΩΣΗ

Collagen 60'

Η Θεραπεία Ενυδάτωσης και αντιγήρανσης προσώπου αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για τη βελτίωση της υγείας και της εμφάνισης του δέρματος. Εν μέσω της θεραπείας, χρησιμοποιείται υαλουρονικό οξύ, ένας πολύτιμος σύμμαχος για την ενυδάτωση, την επαναφορά της ελαστικότητας και την αντιμετώπιση των ρυτίδων. Το υαλουρονικό οξύ ενισχύει την υγρασία στο δέρμα, επισκευάζει την απώλεια υγρασίας, και παρέχει μια φυσική γεμιστική δράση, μειώνοντας την εμφάνιση των ρυτίδων. Αυτή η θεραπεία συνδυάζει την ενυδάτωση με την αντιγήρανση, αναζωογονώντας το δέρμα και αφήνοντάς το πιο νεανικό, λαμπερό και αναζωογονημένο από ποτέ.

ΑΠΟ 86€ ΜΕ ΜΟΝΟ 60€

Mediterranean Corpus | Κέντρο Αισθητικής Περιστέρι
Mediterranean Corpus | Κέντρο Αισθητικής Περιστέρι
-30% ΕΚΠΤΩΣΗ

Θεραπεία Ματιών 30'

Η Θεραπεία με εξειδίκευση στην περιοχή των ματιών αντιπροσωπεύει μια προηγμένη προσέγγιση για την αντιμετώπιση των σημείων γήρανσης σε αυτή την ευαίσθητη περιοχή. Είναι σχεδιασμένη για τη μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων, την εξάλειψη των μαύρων κύκλων και του οίδήματος, χρησιμοποιώντας βλαστοκύτταρα. Αυτά τα ειδικά κύτταρα βοηθούν στην ανανέωση του κολλαγόνου στην περιοχή, επαναφέροντας την ελαστικότητα και τη νεανική όψη της επιδερμίδας. Με αυτήν την προηγμένη αντιρυτιδική θεραπεία, η αναπαραγωγή του κολλαγόνου γίνεται από τα ίδια τα κύτταρα, προσφέροντας μια μοναδική προσέγγιση για την αναζωογόνηση και την αναζωογόνηση της επιδερμίδας στην περιοχή των ματιών.

ΑΠΟ 40€ ΜΕ ΜΟΝΟ 28€

-30% ΕΚΠΤΩΣΗ

Μικροδερμοαπόξεση με Μικροκρυστάλλους (Dermapod) 50'

Η αντιγηραντική θεραπεία με μικροδερμοαπόξεση και μικροκρυστάλλους κορουνδίου συνδυάζει την μηχανική απολέπιση με αναπλαστική μάσκα, προσφέροντας σύσφιξη, ενυδάτωση και ανανέωση στο δέρμα. Αποτελεί επίσης αποχρωματισμό, λείανση ρυτίδων και επούλωση ουλών, ανάλογα με τη συχνότητα των συνεδριών. Ιδανική για νεανικότερη επιδερμίδα, αντιμετώπιση ρυτίδων, υπερμελαγχρώσεων και διάφορων ατελειών του δέρματος.

ΑΠΟ 71€ ΜΕ ΜΟΝΟ 45€

Mediterranean Corpus | Κέντρο Αισθητικής Περιστέρι
Mediterranean Corpus | Κέντρο Αισθητικής Περιστέρι
-30% ΕΚΠΤΩΣΗ

Μη Επεμβατικό Lifting Προσώπου 75'

Η θεραπεία σύσφιξης και ανόρθωσης δέρματος και ντεκολτέ συνδυάζει τη Μονοπολική Ραδιοσυχνότητα (RF) και τους Υπερήχους (US) σε μια συνεδρία, προσφέροντας αντιγηραντική αναπλαστική δράση. Η διαδικασία επιτρέπει τη διείσδυση πολυβιταμινών και κολλαγόνου χωρίς ενέσεις, ενώ το dermo cavitation συνδυάζει RF και υπερήχους για σύσφιξη δέρματος στο πρόσωπο. Αυτή η συνολική θεραπεία αντικαθιστά το χειρουργικό lifting, αντιμετωπίζει ρυτίδες, και αναδιαμορφώνει το δέρμα. Το σύστημα RF χρησιμοποιεί την τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων για αύξηση της θερμότητας του χόριου, ενώ το CAVITATION/RF προσφέρει μη ενέσιμο Botox, φυσικό γέμισμα ρυτίδων και σύσφιξη. Είναι μια νέας γενιάς λύση για αντιγηραντικό lifting.

ΑΠΟ 142,86€ ΜΕ ΜΟΝΟ 100€

-30% ΕΚΠΤΩΣΗ

Εφαρμογή Dermapen (SkinNeedling)

Η χρήση Dermapen στις προϊόντικές θεραπείες ενισχύει την αποτελεσματικότητά τους. Στη μεσοθεραπεία προσώπου, επιτυγχάνεται η διείσδυση δραστικών συστατικών στο μεσόδερμα, συμβάλλοντας στη σύσφιξη και αντιγήρανση του δέρματος. Το Dermapen χρησιμοποιεί μικρονυγμούς για ακριβή διείσδυση, ενεργοποιώντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Η θεραπεία συνιστάται με σταφυλοθεραπεία για αντιοξειδωτική, καταπραϋντική, και ενυδατική αντιμετώπιση φλεγμονών και ερεθισμών του δέρματος.

ΑΠΟ 79€ ΜΕ ΜΟΝΟ 45€

Mediterranean Corpus | Κέντρο Αισθητικής Περιστέρι
Mediterranean Corpus | Κέντρο Αισθητικής Περιστέρι
-30% ΕΚΠΤΩΣΗ

Μεσοθεραπεία Σύσφιξης Προσώπου 60'

Η θεραπεία διείσδυσης με μεσοθεραπευτικό κοκτέιλ χρησιμοποιώντας το Dermapen είναι μια τεχνική με στόχο τη διείσδυση δραστικών συστατικών στο βάθος του δέρματος, προσφέροντας σύσφιξη και αντιγήρανση. Ο Dermapen, μια μικροσυσκευή που δημιουργεί μικρονυγμούς στο δέρμα, ελέγχει τη βάθος διείσδυσης, ενεργοποιώντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Αποτέλεσμα αυτής της θεραπείας είναι ένα σφιχτό, λαμπερό και νεανικό δέρμα.

ΑΠΟ 100€ ΜΕ ΜΟΝΟ 70€

-40% ΕΚΠΤΩΣΗ

Digital Full Face - Ηλεκτρομυϊκή Διέγερση 90'

Η αντιγηραντική θεραπεία προσώπου με μικρορεύματα, γνωστή και ως ηλεκτρομυϊκή διέγερση, επιτυγχάνει σύσφιξη του δέρματος και των μυών χρησιμοποιώντας τον digital Dermapen, ενισχύοντας μυϊκούς τόνους και μειώνοντας ρυτίδες. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά, περιλαμβάνοντας σύσφιξη, αύξηση λεμφικής κυκλοφορίας, εξάφρεση οιδημάτων και μείωση βάθους ρυτίδων. Σε συνδυασμό με θεραπεία Χαβιάρι, ενισχύει βιοσύνθεση κολλαγόνου και δέρματος.

ΑΠΟ 79€ ΜΕ ΜΟΝΟ 35€

Mediterranean Corpus | Κέντρο Αισθητικής Περιστέρι
Mediterranean Corpus | Κέντρο Αισθητικής Περιστέρι
-30% ΕΚΠΤΩΣΗ

Ενέσιμη Μεσοθεραπεία Προσώπου 60'

Το MESSOTHERAPY PISTOL είναι ιδανικό για την ακριβή χορήγηση διαφορετικών βιοαναζωογονητικών, αναγεννητικών και αντιγηραντικών συστατικών σε στοχευμένο βάθος με προκαθορισμένες δόσεις, χωρίς πόνο. Οι θεραπείες καλύπτουν όλο το πρόσωπο και είναι κατάλληλες και για άνδρες. Οι ηλεκτρονικές ρυθμίσεις επιτρέπουν τον έλεγχο βάθους, όγκου και χρόνου έγχυσης. Η χρήση αποστειρωμένου δέρματος εξασφαλίζει υγιεινές συνθήκες και μειώνει τον πόνο. Οι θεραπείες περιλαμβάνουν κοκτέιλ αντιγήρανσης, δράση Botox, ενίσχυση κολλαγόνου, βιταμίνη C, σύσφιξη, ενυδάτωση, και ανανέωση δέρματος.

ΑΠΟ 100€ ΜΕ ΜΟΝΟ 70€

-45% ΕΚΠΤΩΣΗ

IPL Φωτοανάπλαση 60'

Η Φωτοανάπλαση είναι μια αποτελεσματική θεραπεία που βελτιώνει την εμφάνιση του δέρματος και των υποδόριων ιστών χρησιμοποιώντας έντονο παλμικό φως. Αυτό το φως διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης στο δέρμα, βελτιώνοντας την υφή και την ελαστικότητά του. Είναι κατάλληλη για προβλήματα όπως η φωτογήρανση, δυσχρωμικές αλλοιώσεις, ευρυαγγείες, ερύθημα, τραχύ δέρμα, και μπορεί να βελτιώσει την όψη του δέρματος ακόμα και όταν είναι υγιές. Η θεραπεία είναι ασφαλής και δεν προκαλεί αφυδάτωση ή ερεθισμούς του δέρματος.

ΑΠΟ 100€ ΜΕ ΜΟΝΟ 55€

Mediterranean Corpus | Κέντρο Αισθητικής Περιστέρι
Mediterranean corpus

Γίνε η καλύτερη εκδοχή
του εαυτού σου!

Είμαστε δίπλα σας για να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε την επιδερμίδα που πάντα ονειρευόσασταν!