Skip to content Skip to footer
MEDITERRANEAN CORPUS

Κέντρο Αισθητικής Περιστέρι

Θεραπείες Σώματος

Μυϊκοί πόνοι, χαλάρωση δέρματος, κυτταρίτιδα, εντοπισμένη συσσώρευση λίπους, παχυσαρκία. Στο MEDI CORPUS δίνουμε λύση. Δραστικές θεραπείες με προϊόντα βασισμένα εξ’ ολοκλήρου σε φυτικά αιθέρια έλαια και άλλα φυσικά συστατικά, όπως θαλασσινό αλάτι, θαλάσσια λάσπη και φύκια, συνδυάζονται, αρμονικά με την απαράμιλλη ποιότητα και την ιατρική πιστοποίηση των μηχανημάτων μας.

Mediterranean Corpus | Κέντρο Αισθητικής Περιστέρι

Λεμφικό Μασάζ 30'

Πρεσοθεραπεία μέσω μηχανικού λεμφικού μασάζ ευεργετικό σε όλο το σώμα για αποβολή κατακρατήσεων, αποκατάσταση καλής κυκλοφορίας και βοηθητικό απώλειας βάρους! 14 συνεδρίες αρκούν για απώλεια 7 κιλών!

ΜΕ ΜΟΝΟ 19€

-30% εκπτωση

Σύσφιξη & Λιποδιάλυση με Xρήση Μικρορευμάτων (Top Slimmer) 60'

Η θεραπεία Slim Concept χρησιμοποιεί συσκευή που επιτυγχάνει σύσφιξη, ανόρθωση, ενδυνάμωση, και λιποδιάλυση μέσω ηλεκτρικών μικροπαλμών, συνήθως σε συνδυασμό με άλλες θεραπείες. Αποτελεί ένα αξιόπιστο εργαλείο στην αισθητική, ενώ η συνδυασμένη χρήση της με άλλες μηχανήματα και προϊόντα θεραπείας επιφέρει ιδανικά αποτελέσματα. Το πρόγραμμα συνεργάζεται επίσης αποτελεσματικά με κρυοθεραπεία για επιδερμική σύσφιξη.

ΑΠΟ 36€ ΜΕ ΜΟΝΟ 25€

Mediterranean Corpus | Κέντρο Αισθητικής Περιστέρι
Mediterranean Corpus | Κέντρο Αισθητικής Περιστέρι
-30% εκπτωση

Μεσοθεραπεία με Microneedling Roller 50'

Η θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας συνδυάζει ειδικά λιποδιαλυτικά, φαρμακευτικά σκευάσματα και τη χρήση του Microneedling Roller. Η μεσοθεραπεία σώματος επιτυγχάνει διείσδυση δραστικών συστατικών στο μεσόδερμα του δέρματος, εστιάζοντας στη λιποδιάλυση, την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και τη σύσφιξη. Το Microneedling Roller δημιουργεί μικρονυγμούς στο δέρμα, διεισδύοντας τα δραστικά συστατικά και ενεργοποιώντας τη φυσική επούλωση, με αποτέλεσμα απώλεια πόντων, βελτίωση της κυτταρίτιδας και νεανικότερο δέρμα.

ΑΠΟ 86€ ΜΕ ΜΟΝΟ 60€

-30% εκπτωση

Ενδοδερμικό Μασάζ LPG 45'

Η θεραπεία ενδοδερμικού μηχανικού μασάζ συνδυάζει τη χειρομάλαξη κυτταρίτιδας με την αποβολή υποπροϊόντων του οργανισμού μέσω λεμφικού μασάζ, επιτυγχάνοντας σύσφιξη του δέρματος. Αποτελεί την βασική θεραπεία για αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, απώλεια πόντων, λείανση του αναγλύφου του σώματος και απώλεια βάρους σε συνδυασμό με διατροφή, επιτυγχάνοντας αυτά τα αποτελέσματα σε μόλις 6 επισκέψεις.

ΑΠΟ 60€ ΜΕ ΜΟΝΟ 42€

Mediterranean Corpus | Κέντρο Αισθητικής Περιστέρι
Mediterranean Corpus | Κέντρο Αισθητικής Περιστέρι
-30% εκπτωση

Detox ALGAE Body Wrap 60'

Θεραπεία αποτοξίνωσης με λεμφικό μασάζ και wrap από φύκια. Απαραίτητη τουλάχιστον στην αρχή κάθε προγράμματος αδυνατίσματος ή σύσφιξης.

Λιποσάουνα ειδική θεραπεία εφίδρωσης μηχανική αλλά και καλλυντική σε ελεγχόμενη και περιορισμένη θερμότητα για αποβολή τοξινών και περιμετρικών πόντων σε επίμαχα σημεία του σώματος.

ΑΠΟ 57€ ΜΕ ΜΟΝΟ 40€

Θαλασσοθεραπεία 60'

Η θαλασσοθεραπεία χρησιμοποιεί επεξεργασμένα υποαλλεργικά φύκια και λάσπη από τη νεκρά θάλασσα για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης, συνδυάζοντας το με το spa jet oxi, γνωστό ως “το κρουαζιερόπλοιο των αισθήσεων”. Προσφέρει πολλές ρυθμίσεις ανάλογα με τη φύση του προβλήματος, περιλαμβάνοντας λιποδιάλυση, αντιμετώπιση κυτταρίτιδας, και σύσφιξη, ενώ παράλληλα παρέχει υδροθεραπεία χαμάμ, σάουνα, σκοτσέζικο ντουζ, υπέρυθρες, αρωματοθεραπεία, χρωματοθεραπεία, ρεφλεξολογία, θεραπεία kneipp και έντονο μασάζ.

Mediterranean Corpus | Κέντρο Αισθητικής Περιστέρι
Mediterranean Corpus | Κέντρο Αισθητικής Περιστέρι

Traylife

Η συσκευή Photon Derma Roller αναπτύχθηκε για την ανώδυνη θεραπεία Collagen-Induction-Therapy (CIT), με βελόνες που διεισδύουν στην επιδερμίδα προκειμένου να ενισχύσουν την παραγωγή κολλαγόνου. Αυτό αποφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα σε ρυτίδες, χαλάρωση προσώπου, τοπικό λίπος και κυτταρίτιδα. Η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία ενισχύει την ενυδάτωση και την αιμάτωση του δέρματος, ενεργοποιώντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Επιπλέον, το Photon Derma Roller ενσωματώνει τεχνολογία LED με ερυθρό φως για αύξηση της αιμάτωσης και αντιγήρανση, ενώ διαθέτει ακίδες με διάφορα μήκη για προσαρμοσμένη χρήση. Με ασφαλή διαδικασία, γρήγορη ανάρρωση και υψηλή αποτελεσματικότητα, προσφέρει εξαιρετικά οφέλη.

Ενέσιμη Μεσοθεραπεία

Η θεραπεία που προσφέρουμε υπόσχεται έντονη σύσφιξη και ανάπλαση του δέρματος, με αποτέλεσμα να δείτε το δέρμα σας να φαίνεται 10 χρόνια νεότερο.

Μέσα από εξειδικευμένες θεραπευτικές διαδικασίες, επιτυγχάνουμε την αντιμετώπιση των σημείων γήρανσης και την αποκατάσταση της νεανικής λάμψης του δέρματος, χαρίζοντάς σας ένα ανανεωμένο και αναζωογονημένο σώμα.

Mediterranean Corpus | Κέντρο Αισθητικής Περιστέρι
Mediterranean Corpus | Κέντρο Αισθητικής Περιστέρι
ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΛΙΠΟΑΝΑΡΟΦΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΡΜΙΚΗ ΣΥΣΦΙΞΗ

Cavitation / RF

Η τεχνολογία Cavitation RF αποτελεί την πιο αποτελεσματική θεραπεία για κυτταρίτιδα και τοπική απώλεια πάχους, προσφέροντας ταυτόχρονα τόνωση και ανάπλαση του δέρματος. Η συσκευή CAVI PLUS ενσωματώνει δύο καινοτόμες τεχνολογίες, το Cavitation για λιποδιάλυση και το RF για σύσφιξη και παραγωγή κολλαγόνου. Αυτός ο συνδυασμός επιτρέπει την αντιμετώπιση περιοχών με περίσσεια λίπους και κυτταρίτιδα, επιφέροντας συστολή του κολλαγόνου, ανόρθωση γλουτών, σύσφιξη στήθους, εξάλειψη κυτταρίτιδας, λιποκαταστροφή σημείων λίπους, και αποκατάσταση δέρματος, χαρίζοντας άμεσα θεαματικά αποτελέσματα.
Mediterranean corpus

Γίνε η καλύτερη εκδοχή
του εαυτού σου!

Είμαστε δίπλα σας για να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε το σώμα που πάντα ονειρευόσασταν!