Skip to content Skip to footer

Mediterranean Corpus | Κέντρο Αισθητικής Περιστέρι
ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΤΤΙΚΗΣ

Mediterranean Corpus

Με συνεχή παρουσία 23 χρόνων στον χώρο της αισθητικής, οι άνθρωποι του κέντρου αισθητικής Mediterranean Corpus είναι προσηλωμένοι στην υπηρεσία της ομορφιάς και της υγείας, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Το ζεστό, φιλικό περιβάλλον συμβάλλει στην εξατομικευμένη φροντίδα των πελατών μας, οι οποίοι απολαμβάνουν το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα σε πρόσωπο και σώμα, χάρη στην δυνατότητά μας να παρέχουμε μεγάλη γκάμα θεραπειών συνδυαστικού χαρακτήρα.

Mediterranean Corpus | Κέντρο Αισθητικής Περιστέρι
California Starlight

Αποτρίχωση με Laser

Το California Starlight προσφέρει την καλύτερη και αποτελεσματικότερη λύση στο πρόβλημα της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας με τρόπο γρήγορο, ανώδυνο, σίγουρο και ασφαλή. Η ενέργεια της εστιασμένης δέσμης του Laser απορροφάται επιλεκτικά από την μελανίνη της τριχοφυΐας φτάνοντας στο θύλακα της τρίχας και αδρανοποιώντας τον, ενώ αφήνει άθικτη την γύρω επιδερμίδα (Επιλεκτική Φωτοθερμόλυση).

ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ

Προσφορές

Mediterranean Corpus | Κέντρο Αισθητικής Περιστέρι
Πρόγραμμα σύσφιξης / λιποδιάλυσης / κυτταρίτιδας 10 συνεδριών
Ολοκληρωμένο πρόγραμμα 10 συνεδριών μόνο με 89€.
Mediterranean Corpus | Κέντρο Αισθητικής Περιστέρι
Cryolipolysis 2 κεφαλών με Lipolaser & Cavitation
Θεραπεία διάρκειας 2 ωρών με αρχική τιμή 59€.
Mediterranean Corpus | Κέντρο Αισθητικής Περιστέρι
Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου & Ενυδάτωση
Θεραπεία διάρκειας 2 ωρών μόνο με 25€.
Mediterranean corpus

Γίνε η καλύτερη εκδοχή
του εαυτού σου!

Είμαστε δίπλα σας για να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε το σώμα που πάντα ονειρευόσασταν!

Η προσέγγιση στο Mediterranean Corpus γίνεται με ευγένεια και χαμόγελο, αλλά πάντα με την απαραίτητη επιστημονική σοβαρότητα και ενσυναίσθηση στην προσωπικότητα και στο πρόβλημα του επισκέπτη. Η κα Βάσσου με την πολυετή εμπειρία της και την δυναμική ομάδα της δημιούργησε ένα κέντρο ομορφιάς και ευεξίας πρότυπο, όχι μόνο για το Περιστέρι αλλά για όλη την Αττική. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!

Αντώνης

Το Mediterranean Corpus αποτελεί αναμφισβήτητα έναν κορυφαίο προορισμό ομορφιάς, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες αισθητικής σε ανταγωνιστικές τιμές. Υπό τη διεύθυνση της κας Βάσσου, ο χώρος αποπνέει φιλοξενία και ζεστασιά. Η πολυετής εμπειρία της κας Βάσσου και της άρτια εκπαιδευμένης ομάδας της διασφαλίζουν άψογα αποτελέσματα σε κάθε θεραπεία. Το Mediterranean Corpus συστήνεται ανεπιφύλακτα για μια εμπειρία ομορφιάς που ξεπερνά τις προσδοκίες!!!

Παναγιώτης

Το Mediterranean Corpus αποτελεί κορυφαίο προορισμό ομορφιάς και παρέχει τις πλέον σύγχρονες υπηρεσίες αισθητικής σε υψηλή ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές. Η κα Βάσσου και η ομάδα της έχουν δημιουργήσει ένα χώρο φιλόξενο κ’ ζεστό, ενώ η πολυετής εμπειρία και η άψογη τεχνική τους ,εγγυώνται άριστα αποτελέσματα σε κάθε θεραπεία. Συστήνεται ανεπιφύλακτα!

Βασιλική