Εκτύπωση

Η εξέλιξη στο παλμικό φως – laser

Μάθετε περισσότερα για το laser.

H συσκευή laser έχει ευρύ φάσμα λειτουργιών  στην ιατρική κοσμετολογία. Το σύστημα αυτό δεν είναι ενδοκαταστροφικό και δρα μόνο στην επιφάνεια του δέρματος και δεν καταστρέφει τους ιστούς.

Η εξέλιξη της επιστήμης για τρίτης γενιάς παλμικό φως  για ριζική αποτρίχωση είναι πλέον γεγονός . το σίγουρο και μόνιμο αποτέλεσμα χάρη στην υψηλή και ασφαλή ενέργεια εξόδου ώθησε το  MediterraneanCorpusσε σύναψη συμφωνητικών με τα μέλη της φωτοαποτρίχωσης  για μόνιμο και εγγυημένο αποτέλεσμα χωρίς περιορισμό συνεδριών . αυτό δείχνει την εμπιστοσύνη του κέντρου στο πρωτοποριακό, εξελιγμένο φως και την εγκυρότητα-εγγύηση του αποτελέσματος απέναντι στους ενδιαφερόμενους .

"Mόνιμο και εγγυημένο αποτέλεσμα χωρίς περιορισμό συνεδριών"

Το μοντέλο star – light για ανάπλαση του δέρματος κάνει χρήση ενός ευρέως φάσματος παλμικού φωτός που επιδρά  στην οργάνωση του δέρματος  παράγοντας θερμική ενέργειας και optchemicalδράση. Η δράση αυτή επενεργεί στης ίνες κολλαγόνου του κυρίως δέρματος  αναμορφώνοντας τες , έτσι ώστε το δέρμα να επανακτήσει  τη σφριγηλή του όψη. Ταυτόχρονα βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, ενδυναμώνοντας τη λειτουργία  των αιμοφόρων αγγείων.

Οι επιδράσεις αυτές σβήνουν η απαλύνουν της ρυτίδες του δέρματος , επιταχύνουν σμίκρυνση των πόρων με αποτέλεσμα την απαλότητα του δέρματος και ταυτόχρονη θεραπεία ρυτίδων. Αυτό ονομάζεται θερμοκολαγγένηση, μια νέα επαναστατική μέθοδος αντιμετώπισης αντγήρανσης-σμηγματόρροιας-ακμής – εξάλειψης δυσχρωμιών!

Επισκεφτείτε το τμήμα κοσμητικής αισθητικής του Mediterraneancorpusγια μια διάγνωση δέρματος / δερμοανάλυση  δωρεάν.

 

 

Twitter

No tweets found.