Εκτύπωση

Διατροφή

Πως λειτουργεί το μεταβολικό κέντρο ελέγχου MEDITERRANEAN CORPUS τα τελευταία 10 χρόνια.

Η εβδομαδιαία παρακολούθηση και οι μετρήσεις με το νεο Βody Αnalayser ο οποίος είναι ένας εξαιρετικός αναλυτής μεταβολισμού/νάτριου/πρωτεΐνης στους μύες/άλιπης μάζας/σκελετικής κατάστασης/ανίχνευσης συγκεκριμένων περιοχών αύξησης λιποκυττάρων/σκόρ υγείας ανάλογα με τη κίνηση/κατάσταση υδάτωσης και νερού στον οργανισμό ,μαζί με τον αιματολογικό έλεγχο που σας προσφέρεται δωρεάν και την ιατρική παρακολούθηση είναι το δικό σας ολοκληρωμένο σύστημα φροντίδας!!

Η ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ ΔΙΑΙΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ.ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΜΑΣ ΤΥΠΟ.Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ........ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑΥΜΑ!!!

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ

-κλινική διαιτολογία / ειδικά προγράμματα σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1 και 2

-υπερλιπιδαιμία [υψηλή χοληστερίνη και τριγλυκερίδια]

-σιδηροπενική αναιμία

-αρτηριακή υπέρταση

-νεφρικά νοσήματα

-παθήσεις πεπτικού

-υπό και υπερθυρεοειδισμό

-τροφικές αλλεργίες και δυσανεξία

-οστεοπόρωση

-διατροφικές διαταραχές [δυσφαγία -ανορεξία-βουλιμία]

-διατροφή αθλητών για ενδυνάμωση μυών/όγκο

-διατροφή στην εγκυμοσύνη και στον θηλασμό

Τα διαιτολογικα μας προγράμματα μαζι με  ομαδική ψυχολογική υποστήριξη απο ειδικο ψυχολόγο προσαρμόζονται στον τρόπο ζωής σας,τα ωράρια και τις διατροφικές σας επιθυμίες χωρίς να διαφοροποιήστε διατροφικά από την υπόλοιπη οικογένεια σας!Περιλαμβάνουν αιματολογικό έλεγχο δωρεάν και γιατρό παθολόγο μέσα στο χώρο καθώς και δωρεάν 1 πακέτο θεραπειών ρεφλεξολογιας για αποσυμφόρηση της λέμφου ,καλύτερης κυκλοφορίας του αίματος, αποβολή τοξινών και κατακρατήσεων! Προσαρμοσμένες επίσης είναι και οι τιμές αυτής της σφαιρικής παρακολούθησης!! Ενδεικτικά για απώλεια 10-12 κιλά βάση του παγκόσμιου οργανισμού υγείας απαιτείται ένα 3μηνο για ισορροπημένη και σταθερή απώλεια.

Twitter

No tweets found.