Εκτύπωση

Θεραπείες Σώματος

 • Λιπογλυπτική / μορφοπλαστική [τύπου lpg] για λιπόλυση, έντονη απώλεια πόντων και κατάργηση κυτταρίτιδας με μόνο 6 επισκέψεις
 • Πρεσοθεραπεία μέσω μηχανικού λεμφικού μασάζ ευεργετικό σε όλο το σώμα για αποβολή κατακρατήσεων ,αποκατάσταση καλής κυκλοφορίας και βοηθητικό απώλειας βάρους!14 συνεδρίες αρκούν για απώλεια 7 κιλών!!
 • Παθητική γυμναστική με σύγχρονα μηχανήματα για έντονη ενδυνάμωση και γράμμωση σε όλο το σώμα.Συνδυασμός ιδανικός με σειρά καλλυντικών κρυοθεραπείας για έντονη επιδερμική σύσφιξη.
 • Λιποσάουνα ειδική θεραπεία εφίδρωσης μηχανική αλλα και καλλυντική σε ελεγχόμενη και περιορισμένη θερμότητα για αποβολή τοξινών και περιμετρικών πόντων σε επίμαχα σημεία του σώματος.
 • Λέιζερ/λιπόκαυσης ΝΕΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ με αύξηση παλμικής ενδοδερμικής θερμότητας.Τεχνολογικά η τελευταία και θεαματική μέθοδος για τοπικό πάχος.
 • Θαλασσοθεραπειά με χρήση σειράς καλλυντικών με επεξεργασμένα υποαλεργικά φύκια και λάσπη από τη νεκρά θάλασσα για αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και της χαλάρωση. Συνδυάζεται εξαιρετικά με το spa jet oxi άδικα ονομαζόμενο ''το κρουαζιερόπλοιο των αισθήσεων''.Πολλές επιλογές σε ρυθμίσεις ανάλογα με τη φύση του προβλήματος για λιποδιάλυση ,κυτταρίτιδα , σύσφιξη κάνοντας συγχρόνως υδροθεραπεία χαμάμ, σάουνα, σκοτσέζικο ντουζ, υπέρυθρες, αρωματοθεραπεία, χρωματοθεραπεία, ρεφλεξολογία, θεραπεία kneipp και έντονο μασάζ!!
 • Μεσοθεραπεία [μη επεμβατική μέθοδος] έντονης σύσφιξης και ανάπλασης!!
  Δείτε το δέρμα σας 10 χρόνια νεότερο!!!
  Η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία είναι η σύγχρονη εναλλακτική μέθοδος της παραδοσιακής ενέσιμης μεσοθεραπείας. Είναι ένα προηγμένο σύστημα διαδερμικής μεταφοράς δραστικών ενεργών συστατικών και αντιοξειδωτικών ουσιών που επιταχύνει τον εμπλουτισμό του δέρματος με όλα εκείνα τα απαραίτητα συστατικά όπως βιταμίνες, μέταλλα, αμινοξέα, ενζυμα, εκχυλίσματα βοτάνων και αντιγυραντικά συστατικά και πρόσθετο κολλαγόνο. Η θεραπεία αυτή αυξάνει σημαντικά τα επίπεδα ενυδάτωσης αλλά και την αιμάτωση των ιστών με αποτέλεσμα την διέγερση των ινοβλαστών και την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστινης τα οποία ευθύνονται για την ελαστικότητα, την λεία όψη και την σωστή μεταβολική λειτουργία των κυττάρων μας.
 • TRAYLIFE

 • Η συσκευή Photon Derma Roller έχει αναπτυχθεί για τη λιγότερο επεμβατική θεραπεία Collagen-Induction-Therapy (CIT).  Οι βελόνες της διεισδύουν στην επιδερμίδα και προάγουν την παραγωγή κολλαγόνου από τον ίδιο τον οργανισμό στις επιδερμικές στιβάδες με απιστευτα αποτελεσματα σε ρυτίδες ,χαλάρωση για πρόσωπο και τοπικο λίπος και κυταριτιδα για σώμα.

 • Πρώτη φορά ένα roller ενσωματωμένο με τεχνολογία LED

 • Τι κάνει? Το Photon derma roller, χαρακτηρίζεται από δύο καινοτομίες. Η πρώτη αφορά την χρήση Ιώδους ή ερυθρού φωτός τεχνολογίας LED. Το μεν ερυθρό  φως (μήκους κύματος 633nm) προκαλεί αγγειοδιαστολή των αγγείων του δέρματος όπου εφαρμόζεται, ενώ απορροφάται έντονα από τις χρωματικές κηλίδες, κάτι που είναι εξαιρετικά ευεργετικό για την αύξηση της αιμάτωσης του δέρματος σε θεραπείες κυτταρίτιδας, αντιγήρανσης, καταπολέμηση της αλωπεκίας , ενώ βοηθάει στην λεύκανση και την απομάκρυνση των κηλίδων.

 • Η δεύτερη καινοτομία είναι ότι αποτελείται από τη βάση (που φέρει το λαμπάκι τεχνολογίας LED) και αποσπώμενη κεφαλή η οποία φέρει 200 ακίδες μήκους 0.2, 0.5, 1.00, 1.5 και 2.00mm .

  Πλεονεκτήματα PHOTON DERMA ROLLER

  • Ασφαλής διαδικασία χωρίς παρενέργειες
  • Γρήγορη ανάρρωση
  • Υψηλή αποτελεσματικότητα

   

  CAVITATION /RF -ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΛΙΠΟΑΝΑΡΟΦΗΣΗΚΑΙ ΕΠΙΔΕΡΜΙΚΗ ΣΥΣΦΙΞΗ

  Η τεχνολογία Cavitation RF είναι ευρέως διαδεδομένη ως η πιο αποτελεσματική θεραπεία για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και της απώλειας του τοπικού πάχους. Αποτελεί την πιο νέα και πρωτοποριακή θεραπεία κυτταρίτιδας και λιπογλυπτικής σώματος που υπάρχει σήμερα. Πραγματοποιείται αναίμακτα-χωρίς νυστέρι, στοχεύει στην αποδόμηση των λιποκυττάρων και εγγυάται την άμεση απώλεια πόντων από τη πρώτη κιόλας συνεδρία.

 

Twitter

No tweets found.