Εκτύπωση

On-Line συνεδρίες

Πως λειτουργεί;

• Επικοινωνείτε τηλεφωνικά για να κλείσετε την On-Line συνεδρία.

• Μέχρι την έναρξη της On-Line συνεδρίας αποστέλλετε συμπληρωμένη την
Φόρμα Ανάλυσης Διατροφικού-Ιατρικού Ιστορικού
στο e-mail:   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. μαζί με ένα αποδεικτικό της τραπεζικής κατάθεσης του ποσού που έχετε επιλέξει (μπορείτε να στείλετε το αποδεικτικό τραπέζης από scanner μέσω e-mail ή να το στείλετε με φαξ στο 210-5777187).

• Το διατροφικό 10ήμερο πρόγραμμα συντάσσεται σε συνεννόηση με εσάς κατά την διάρκεια της On-Line συνεδρίας.

• Μαζί με το πρώτο (αρχικό) διατροφικό πλάνο σας αποστέλλεται και ένα ημερολόγιο καταγραφής της διατροφής που ακολουθήσατε ώστε να συζητηθεί στην επόμενη On-Line συνεδρία σας με τον κλινικό διαιτολόγο-διατροφολόγο.

Ποιο είναι το κόστος και σε ποιους αναφέρεται;

20 για μία μεμονωμένη On-Line συνεδρία διατροφής

Η μεμονωμένη συνεδρία αναφέρεται σε άτομα με κλινικές παθήσεις που χρειάζονται ένα μεμονωμένο ραντεβού είτε για γενικές διατροφικές ερωτήσεις πάνω στο κλινικό πρόβλημα που έχουν, είτα για να σχεδιαστεί ένα διατροφικό πλάνο ημέρας που θα τους βοηθήσει να αντιμετωπίσουν διατροφικά το ιατρικό τους θέμα (πχ διατροφικό πλάνο για ασθενείς με σακχαρώδη διαβήτη, υπέρταση, αυξημένη χοληστερίνη/τριγλυκερίδια, καρκινοπαθείς, ασθενείς με γαστρεντερολογικά προβλήματα κ.α.).

3 On-Line συνεδρίες τον μήνα:

50€/ Μήνα: Χωρίς Λιπομέτρηση/Μέτρηση Βασικού Μεταβολισμού

65€/ Μήνα: Μαζί με 1 συνεδρία μετρήσεων στο διαιτολογικό MEDITERRANEANCORPUS
(Λιπομέτρηση & Μέτρηση Βασικού Μεταβολισμού)

Οι τρείς (3) On-Line συνεδρίες τον μήνα (τα ραντεβού καθορίζονται περίπου στο 10ήμερο) αναφέρονται σε άτομα που βρίσκονται είτε εκτός δυτικων Προαστίων Αττικής , είτε εκτός Αττικής ή ακόμη και εκτός Ελλάδος, καθώς επίσης και σε άτομα που λόγο αυξημένων υποχρεώσεων (πχ αυξημένη εργασία, γυναίκες σε θηλασμό κ.α.) δεν διαθέτουν χρόνο για να επισκεφτούν τον κλινικό διαιτολόγο-διατροφολόγο. Εφόσον υπάρχει ο χρόνος, η μία (1) από τις 3 συνεδρίες μπορεί να λάβει μέρος στο διαιτολογικό DietMet ώστε να πραγματοποιηθούν και οι μετρήσεις (λιπομέτρηση & μέτρηση βασικού μεταβολισμού) που βοηθούν στο να δούμε πόσο βελτιώνεται η σύσταση του σώματος μας (δηλ τα ποσοστά του λίπους, της μυϊκής μάζας, οι κατάσταση των υγρών στο σώμα μας κ.α.) και ο βασικός μας μεταβολισμός (οι καύσεις που κάνει το σώμα μας σε ηρεμία).

Παρακαλείσθε με την κατάθεση σας να αναφέρετε το ονοματεπώνυμο σας.

Αριθμοί τραπεζικών λογαριασμών

εθνικης=697/604958-33
eurobank=0026.0009.81.020066.3849
εμπορικη=36235314

 

Twitter

No tweets found.